Պատրաստեք թխվածքաբլիթ «կոճղ» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹ «ԿՈՃՂ» Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹ «ԿՈՃՂ» Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ձուն շաքարավազի հետ հարել, մինչև ծավալն ավելանա 2–3 անգամ: Ավելացնել ալյուրը, խառնել: Լցնել յուղաթղթով ծածկված տապակի մեջ: Թխել 210 °С տաքացված ջեռոցում: Խմորին սեղմելիս պետք է հետք չմնա: Կրեմի համար հարել կարագը, աստիճանաբար ավելացնել խտացրած կաթը: Վերջում ավելացնել կոնյակը: Արդեն սառած բիսկվիթից օղակներ կտրել: Խմորե օղակին կրեմ քսել, ծածկել մեկ այլ օղակով, վրան ջեմ քսել: Թխվածքի կողքերին կրեմ քսել, ավելացած խմորը փշրել և ցանել վրան: Զարդարել քերած շոկոլադով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info