Պատրաստեք թխվածքաբլիթ կիվի հետևյալ բաղադրատոմսով
Թխվածքաբլիթ կիվի շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է:
Թխվածքաբլիթ կիվի շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է:
Ձուն հարել, խառնել շաքարավազը, դնել գոլորշու վրա: Տաքացնել մինչև 45–50 °C անընդհատ խառնելով: Զանգվածը պիտի երկու-երեք անգամ մեծանա: Ավելացնել մաղած ալյուրը և արագ խառնել, որ ստացվի միատարր խմոր: Խմորը լցնել յուղած տապակի մեջ, դնել տաք ջեռոցի մեջ և թողնել 30 րոպե 180–200 °C: Բիսկվիթը սառեցնել, կլոր կտրատել 5 սմ տրամագծով և 0,6–0,8 սմ հաստությամբ, երկու օղակ մեկ թխվածքի համար: Սերուցքը շաքարավազի հետ խառնել, ավելացնել ջրով բացած ժելատին, խառնել: Քերիչով անցկացրած կամ խյուս դարձրած կիվին լցնել ստացված զանգվածի մեջ, նորից խառնել: Խմորները զարդարել հարած սերուցքով, վրան դնել կիվիի բարակ շերտեր, վրան նորից բիսկվիթ, նորից սերուցք: Կողքերին սերուցք քսել և կոկոսի փաթիլներ ցանել: Զարդարել սերուցքով և կիվիի շերտով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info