Պատրաստեք թխվածքաբլիթ «հալվող ակնթարթ» հետևյալ բաղադրատոմսով
Թխվածքաբլիթ «Հալվող ակնթարթ» շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Թխվածքաբլիթ «Հալվող ակնթարթ» շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Ալյուրը մաղել, խառնել եգիպտացորենի օսլային, շաքարի փոշու, աղի հետ: Եթե օսլա չկա, կարելի է փոխարինել այն 1/4 բաժակ աղացած նուշով: Թասի մեջ ձուն հարել, ավելացնել վանիլը, խառնել: Սենյակային ջերմաստիճանի կարագը հարել, ավեացնել նարնջի աղացած կեղևը, խառնել: Կարելի է կեղևը չօգտագործել: Կարագը խառնել ալյուրի խառնուրդին, խառնել, մինչև միատարր դառնա: Ավելացնել ձուն, խառնել: Տոպրակով փաթաթել, երկու ժամով դնել սառնարանի մեջ: Փոքր կտրոներ պոկելով` 3-4 սանտիմետրանոց գնդիկներ անել, շարել յուղաթղթով ծածկած տապակի վրա, թողնել արանքներ, քանի որ խմորը հալվում է: Պատառաքաղը մտցնել ալյուրի մեջ, նախշեր անել թխվածքաբլիթների վրա, կամ մի ուղղությամբ, կամ խաչաձև: Թխել 180 աստիճանում մոտ 12 րոպե: Երբ խմորը դառնա բաց կրեմագույն և հեշտ պոկվի թղթից, պատրաստ է: Թողնել հովանա ցանցի վրա: Պահել լավ փակվող ամանի մեջ, որ խոնավություն չկլանի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info