MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել թխվածքաբլիթ «հալվող ակնթարթ»

Ալյուրը մաղել, խառնել եգիպտացորենի օսլային, շաքարի փոշու, աղի հետ: Եթե օսլա չկա, կարելի է փոխարինել այն 1/4 բաժակ աղացած նուշով: Թասի մեջ ձուն հարել, ավելացնել վանիլը, խառնել: Սենյակային ջերմաստիճանի կարագը հարել, ավեացնել նարնջի աղացած կեղևը, խառնել: Կարելի է կեղևը չօգտագործել: Կարագը խառնել ալյուրի խառնուրդին, խառնել, մինչև միատարր դառնա: Ավելացնել ձուն, խառնել: Տոպրակով փաթաթել, երկու ժամով դնել սառնարանի մեջ: Փոքր կտրոներ պոկելով`  3-4 սանտիմետրանոց գնդիկներ անել, շարել յուղաթղթով ծածկած տապակի վրա, թողնել արանքներ, քանի որ խմորը հալվում է:  Պատառաքաղը մտցնել ալյուրի մեջ, նախշեր անել թխվածքաբլիթների վրա, կամ մի ուղղությամբ, կամ խաչաձև: Թխել  180 աստիճանում մոտ 12 րոպե: Երբ խմորը դառնա բաց կրեմագույն և հեշտ պոկվի թղթից, պատրաստ է: Թողնել հովանա ցանցի վրա: Պահել լավ փակվող ամանի մեջ, որ խոնավություն չկլանի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թխվածքաբլիթ «հալվող ակնթարթ»

ալյուր ալյուր 1 teyi_bajak

օսլա օսլա 0.5 teyi_bajak

շաքարի փոշի շաքարի փոշի 0.5 teyi_bajak

աղ աղ 1 ptxunc

կարագ կարագ 150 gram

նարինջ նարինջ 1 հատ

ձու ձու 1 հատ

վանիլ վանիլ 1 teyi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1120դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 215 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info