MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կաթնաշոռային խխունջներ

Խմոր պատրաստելու համար օգտագործում են կաթնաշոռի ¾ մասը: Կաթնաշոռը խառնել շաքարավազի ու ձվի հետ: Սոդա ավելացնել, խառնել: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուր՝ կաթնաշոռը գդալով խառնելով: Երբ արդեն դժվար կլինի խառնել խմորը, հունցել ձեռքով: Գնդիկ սարքել ու 1 ժամով դնել սառնարան: Խմորը հանել սառնարանից, գրտնակել ալյուրոտ մակերեսի վրա 5մմ հաստությամբ: Մի կեսի վրա դնել մնացած կաթնաշոռը, 1-2 ճ/գ շաքարավազ ու չամիչ դնել՝ նախօրոք չամիչը թրջել ջրում 10 րոպե: Դնել տապակի մեջ: Թխել 20-30 րոպե 200 աստիճան ջերմաստիճանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կաթնաշոռային խխունջներ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 360 gram

ձու ձու 3 հատ

սոդա սոդա 1 teyi_gdal

շաքարավազ շաքարավազ 4 chashi_gdal

չամիչ չամիչ

ալյուր ալյուր 1.5 teyi_bajak

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1390դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 334 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info