Պատրաստեք կաթնաշոռային խխունջներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Կաթնաշոռային խխունջներ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կաթնաշոռային խխունջներ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Խմոր պատրաստելու համար օգտագործում են կաթնաշոռի ¾ մասը: Կաթնաշոռը խառնել շաքարավազի ու ձվի հետ: Սոդա ավելացնել, խառնել: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուր՝ կաթնաշոռը գդալով խառնելով: Երբ արդեն դժվար կլինի խառնել խմորը, հունցել ձեռքով: Գնդիկ սարքել ու 1 ժամով դնել սառնարան: Խմորը հանել սառնարանից, գրտնակել ալյուրոտ մակերեսի վրա 5մմ հաստությամբ: Մի կեսի վրա դնել մնացած կաթնաշոռը, 1-2 ճ/գ շաքարավազ ու չամիչ դնել՝ նախօրոք չամիչը թրջել ջրում 10 րոպե: Դնել տապակի մեջ: Թխել 20-30 րոպե 200 աստիճան ջերմաստիճանում:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info