Պատրաստեք «թմբլիկ» թխվածքաբլիթներ հետևյալ բաղադրատոմսով
«Թմբլիկ» թխվածքաբլիթներ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
«Թմբլիկ» թխվածքաբլիթներ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Այս խմորը կարելի է նաև օգտագործել կարկանդակներ, բուլկի, բլիթներ թխելու համար: Այն կարող եք նախապես պատրաստել և պահել սառնարանում: Խմորը երկար հունցելու կարիք չկա, պետք է խառնել բաղադրիչները և վերջ:
Մարգարինը հալեցնել, ավելացնել կաթը, շաքարավազը, աղն ու ալյուրը: Խմորիչը նախապես խառնել ալյուրին: Կստացվի փափուկ խմոր: Եթե կպչում է ձեռքերին, մի փոքր ալյուր ավելացնել, հունցել: Խմորը գունդ անել, դնել տոպրակի մեջ, կապել այնպես, որ տոպրակի մեջ օդ մնա և դնել սառնարանի մեջ: Պատրաստել բուլկիներ` խմորը հանգույցի պես կապելով: Վրան ձեթ քսել, շաքարավազ ցանել: Թողնել կես ժամ այդպես հանգստանա, հետո դնել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ 30-40 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info