MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել «թմբլիկ» թխվածքաբլիթներ

Այս խմորը կարելի է նաև օգտագործել կարկանդակներ, բուլկի, բլիթներ թխելու համար: Այն կարող եք նախապես պատրաստել և պահել սառնարանում: Խմորը երկար հունցելու կարիք չկա, պետք է խառնել բաղադրիչները և վերջ:
Մարգարինը հալեցնել, ավելացնել կաթը, շաքարավազը, աղն ու ալյուրը: Խմորիչը նախապես խառնել ալյուրին: Կստացվի փափուկ խմոր: Եթե կպչում է ձեռքերին, մի փոքր ալյուր ավելացնել, հունցել: Խմորը գունդ անել, դնել տոպրակի մեջ, կապել այնպես, որ տոպրակի մեջ օդ մնա և դնել սառնարանի մեջ: Պատրաստել բուլկիներ` խմորը հանգույցի պես կապելով: Վրան ձեթ քսել, շաքարավազ ցանել: Թողնել կես ժամ այդպես հանգստանա, հետո դնել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ 30-40 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք «թմբլիկ» թխվածքաբլիթներ

մարգարին մարգարին 200 gram

խմորիչ խմորիչ 10 gram

կաթ կաթ 1.5 teyi_bajak

շաքարավազ շաքարավազ 1.5 chashi_gdal

աղ աղ 1 teyi_gdal

ալյուր ալյուր 800 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 810դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 127 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info