Պատրաստեք ստրասբուրգյան կարկանդակ սալորով հետևյալ բաղադրատոմսով
Ստրասբուրգյան կարկանդակ սալորով շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ստրասբուրգյան կարկանդակ սալորով շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սալորը 2 մասի բաժանել, հանել կորիզները: Փափկեցրած կարագը խառնել շաքարավազի հետ: Ավելացնել ձու, խառնել: Ալյուր լցնել ու փխրեցուցիչ, խմոր հունցել: Խմորը դնել տոպրակի մեջ ու դնել սառնարան 1 ժամով: 1 ժամ հետո խմորը հանել սառնարանից ու դնել տապակի մեջ, կողքերը ճմրտել, շարել սալորները: Լցնել շաքարի փոշի ու 1թ/գ դարչին: Պատրաստում ենք միջուկը. դեղնուցներն ու սպիտակուցները առանձնացնել, սպիտակուցները դնել սառնարան: Կաթնաշոռը խառնել շաքարավազի, թթվասերի, դեղնուցի հետ: Ավելացնել կիր ու 1թ/գ դարչին, խառնել: Սառը դեղնուցները հարել մինչ փրփրի: Ավելացնել թթվասերային կրեմին, խառնել: Կրեմը հավասար շերտով լցնել սալորի վրա: Թխել 40-45 րոպե 180 աստիճան ջերմաստիճանում: Կարկանդակը հովացնել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info