Պատրաստեք սերկեվիլով կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍԵՐԿԵՎԻԼՈՎ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ՍԵՐԿԵՎԻԼՈՎ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ջեռոցը տաքացնել 180°С: Պատրաստել միջուկը: Սերկևիլը մաքրել, միջին չափի խոր1անարդիկներով կտրատել: Թավայի մեջ կարագ հալեցնել, ավելացնել շաքարավազ, սերկևիլ, դարչին, խառնել, կափարիչը փակել: Եռացնել, ջերմաստիճանն իջեցնել, շոգեխաշել մոտ 15 րոպե: Ավելորդ հեղուկը կցամաքի, բայց միջուկը կմնա հյութեղ: Միջուկը թողնել հովանա: Խմորը բացել, օղակներով կտրատել: Կեքսի ամանները յուղել, դնել խմորները: Խմորի մեջ լցնել միջուկ: Բացել մնացած խմորը, «կափարիչներ» կտրատել, եզրերն ամրացնել: Կարկանդակների վրա խաչաձև կտրվածք անել, որ գոլորշին դուրս գա: Կարելի է վրան ձու քսել: Թխել 25-35 րոպե, մինչև կարմրի: Սառչելուց հետո վրան ցանել շաքարի փոշի, մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info