Պատրաստեք սալորով տատեն-ֆրանսիական կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍԱԼՈՐՈՎ ՏԱՏԵՆ-ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ Ֆրանսիական Թխվածքաբլիթ է:
ՍԱԼՈՐՈՎ ՏԱՏԵՆ-ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ Ֆրանսիական Թխվածքաբլիթ է:
Սալորը լվանալ, չորացնել: 150 գրամ կարագ հալեցնել, 150 գրամ շաքարավազ լցնել, մեկ գդալ սալորի լիկյոր և խառնել: Շաքարը պետք է կարամելացվի, բայց չայրվի և չսևանա: Քաղցրաջրի մեջ դնել կիսած սալորները, կտրված մասը դեպի թավայի հատակը, մի քանի րոպե շոգեխաշել: Պատրաստել խմորը. 1,5 բաժակ կեֆիրը, 1 ձուն, 1 բաժակ շաքարավազը, սոդան, վանիլը, 1,5 բաժակ ալյուրը խառնել, լցնել սալորի վրա: Խմորի մակերեսը հարթեցնել, կես ժամ դնել 180-200 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ: Կարկանդակը հանել, թողնել 20 րոպե, մինչև ավելորդ հեղուկը ներծծվի և շուռ տալ մեծ ափսեի մեջ: Մատուցել կաթի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info