MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սալորով տատեն-ֆրանսիական կարկանդակ

Սալորը լվանալ, չորացնել: 150 գրամ կարագ հալեցնել, 150 գրամ շաքարավազ լցնել, մեկ գդալ սալորի լիկյոր և խառնել: Շաքարը պետք է կարամելացվի, բայց չայրվի և չսևանա: Քաղցրաջրի մեջ դնել կիսած սալորները, կտրված մասը դեպի թավայի հատակը, մի քանի րոպե շոգեխաշել: Պատրաստել խմորը. 1,5 բաժակ կեֆիրը,  1 ձուն,  1 բաժակ շաքարավազը, սոդան, վանիլը, 1,5 բաժակ ալյուրը խառնել, լցնել սալորի վրա: Խմորի մակերեսը հարթեցնել, կես ժամ դնել 180-200 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ: Կարկանդակը հանել, թողնել 20 րոպե, մինչև ավելորդ հեղուկը ներծծվի և շուռ տալ մեծ ափսեի մեջ: Մատուցել կաթի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սալորով տատեն-ֆրանսիական կարկանդակ

կեֆիր կեֆիր 1.5 teyi_bajak

ալյուր ալյուր 1.5 teyi_bajak

ձու ձու 1 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_bajak

ջուր ջուր

վանիլ վանիլ

միջուկ

սալոր սալոր

կարագ կարագ 150 gram

շաքարավազ շաքարավազ 150 gram

լիկյոր լիկյոր 1 chashi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1570դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 200 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info