Պատրաստեք թխվածքաբլիթ գարեջրով հետևյալ բաղադրատոմսով
Թխվածքաբլիթ գարեջրով շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Թխվածքաբլիթ գարեջրով շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Այլուրը հարթ մակերեսի վրա լցնել: Սառը կարագը մանր կտորների բաժանել: Դանակով մանրեցնել կարագը, խառնել ալյուրի հետ: Զանգվածը պետք է հացի փշրունքներ հիշեցնի: Զանգվածը դնել խորը բաժակի մեջ, ավելացնել գարեջուր: Խմոր հունցել: Խմորը կլինի փափուկ, թանձր ու ձեռքերին չի կպչի: Խմորից գնդիկ սարքել, փաթաթել սննդային տոպրակի մեջ ու 1 ժամով դնել սառնարան: Խմորը սառնարանից հանել, մի կտոր պոկել, գրտնակել 5մմ հաստությամբ: Ֆորմաների օգնությամբ պատկերներ հանել, մի կողմը թաթախել շաքարի փոշու մեջ: Ջեռոցը տաքացնել մինչ 200 աստիճան: Շաքարի փոշու մասը դեպի վեր շարել թխվածքաբլիթները տապակի մեջ մինչև կարմրեն: Ուշադիր եղեք, որ չվառվեն:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info