Պատրաստեք խտացրած կաթով ընկույզներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Խտացրած կաթով ընկույզներ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Խտացրած կաթով ընկույզներ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Հալեցնել կարագը: Ձվերը հարել շաքարավազի հետ: Ավելացնել հալեցրած կարագը, խառնել: Սոդան խառնել քացախի հետ ու ավելացնել ձվային զանգվածը, խառնել: Ավելացնել ալյուր ու խմոր հունցել: Խմորը կլինի փափուկ ու առաձգական: Խմորից մի կտոր պոկել, գնդիկներ սարքել՝ ընկույզից փոքր: Ընկույզների ֆորմային բուսական յուղ քսել, տաքացնել կրակի վրա 2 կողմից: Շարել գնդիկներ, ֆորման փակել: Դնել կրակին, թխել մինչ կարմրի: Ֆորման շրջել ու թխել մյուս կողմից, մինչ ոսկեգույն դառնա: Ֆորման վերցնել կրակից, հանել ընկույզների կեսերը, հովացնել: Յուրաքանչյուր մասի մեջ լցնել խտացրած կաթ: Մասերը իրար կպցնել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info