Պատրաստեք նուշով կրուասաններ հետևյալ բաղադրատոմսով
Նուշով կրուասաններ Ֆրանսիական Թխվածքաբլիթ է:
Նուշով կրուասաններ Ֆրանսիական Թխվածքաբլիթ է:
Նուշի մածուկը պատրաստելու համար խառնել մի բաժակ աղացած նուշը, մեկ սպիտակուց, կես բաժակ շաքարավազ, երկու գդալ փափկած կարագ: Մածուկը խառնել կոմբայնի մեջ, ավելացնել շաքարավազը, կարագը և լավ խառնել: Խառնել կիտրոնի կեղևը, ալյուրը, փակել կափարիչը և դնել սառնարանի մեջ: Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան: Տապակը ծածկել յուղաթղթով: Խմորը բացել, բաժանել վեց ուղղանկյունների: Ամեն ուղղանկյուն կիսել եռանկյունների: Նրանցից ամեն մեկի վրա դնել 1 ճաշի գդալ նուշի միջուկ, համաչափ տարածել խմորի մակերեսին: Փաթաթել սկսելով լայն մասից: Կրուասանները շարել տապակի վրա: Ձուն հարել, ավելացնել կաթ և քսել խմորիկների վրա: Վրան ցանել նուշի փշրանք: Թխել 15-20 րոպե, թողնել հինգ րոպե սառչի, ցանել շաքարի փոշի և մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info