Պատրաստեք ընկույզով մեղրով թխվածքաբլիթ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ՄԵՂՐՈՎ ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է:
ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ՄԵՂՐՈՎ ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է:
Տապակին կարագ քսել, երկու շերտ ալյումինաթուղթ դնել, եզրերից քիչ ավել թողնել: Փայլաթիթեղը ևս յուղել: Ալյուրը, շաքարավազը, փխրեցուցիչը, աղը և կտրատած կարագը խառնել: Ստացված խմորը նման է յուղոտ փշրանքի: Ավելացնել ձուն և խառնել: Խմորը տարածել տապակի վրա, թխել տաք ջեռոցում 15- 20 րոպե: Թողնել սառչի տապակի մեջ: Միջուկը պատրաստելու համար խառնել մեղրը, շաքարավազը, աղը, լցնել հինգլիտրանոց կաթսայի մեջ: Խառնելով եփել, անընդհատ խառնել, մինչև շաքարը խառնվի: Թողնել երկու րոպե եփվի առանց խառնելու: Ավելացնել կտրատած կարագը և սերուցքը: Խառնելով եփել մեկ րոպե: Կրակից վերցնել, խառնել ընկուզեղենի հետ: խառնուրդը լցնել խմորի վրա և համաչափ տարածել: Թխել այնքան, մինչև պղպջակներ առաջանան, մոտ քառորդ ժամ: Թողնել սառչի տապակի մեջ, զգուշորեն հանել, բռնելով փայլաթիթեղի եզրերից: Քառակուսի կտրատել և մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info