Պատրաստեք մայոնեզով թխվածքաբլիթ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՄԱՅՈՆԵԶՈՎ ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹ Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՄԱՅՈՆԵԶՈՎ ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹ Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Փափկած մարգարինը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել մայոնեզ, լավ խառնել: Ալյուրը մաղել, խառնել սոդային, արագ խառնել ձվով զանգվածին ու խմոր հունցել: Խմորը բացել 0,5 սմ հաստությամբ և խմորեղենի ձևավոր դանակներով կտրել թխվածքաբլիթներ: Ամեն խմորի վրա դնել չամչի մի հատիկ: Թխել չոր տապակի վրա 30—35 րոպե 170—180 °С աստիճանում:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info