MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կրուասաններ դասական

Ալյուրը մեծ ափսեի մեջ մաղել, բլրակի ձև տալ, մեջտեղում փոս անել: Մեկ ուրիշ ամանի մեջ խմորիչը լուծել 2-3 ճաշի գդալ տաք ջրի մեջ: Լուծված խմորիչը լցնել ալյուրի փոսիկի մեջ, խառնել մոտավորապես ալյուրի մեկ քառորդի հետ, գնդիկ անել: Գնդիկի վրա խաչաձև կտրվածք անել, դնել մեծ թասի մեջ, վրան տաք ջուր լցնել: Մնացած ալյուրի հետ խառնել աղ, շաքարավազ, կարագի կեսը, կաթը, հունցել: Տախտակի վրա ալյուր ցանել, խմորը հունցել այնքան, մինչև դառնա հարթ և առաձիգ: Երբ խմորագունդը ջրի մեջ երկու անգամ մեծանա, հանել այն, չորացնել և խառնել մնացած խմորին: Երբ լավ խառնվի, դնել հատակին ալյուր ցանած կաթսայի մեջ, վրան ծածկել և թողնել ողջ գիշեր սառը տեղում մնա: Ուղղանկյուն բացել, մտովի երեք մասի բաժանել և մեջտեղի մասում կարագ քսել: Երկու կողմից խմորի ծայրերը վրա բերել, ծրարաձև փակել: Շրջել 90 աստիճան և ծալված մասը դեպի վերև գրտնակել: Մեկ անգամ էլ ծրարաձև փակել, բացել: Մոտ քառորդ ժամ թողնել սառնարանում, կրկնել երեք անգամ: Բացել վերջին անգամ, խմորը երեք շերտի բաժանել, ամեն շերտը կտրատել` եռանկյունների բաժանելով: Եռանկյունները լայն մասից սկսելով փաթաթել, ծայրերը թեքել, որ կիսալուսնաձև ստացվի, շարել տապակի մեջ, որտեղ ալյուր է ցանված: Թխել 220 աստիճանի տակ 5 րոպե, հետո իջեցնել ջերմաստիճանը մնչև 200: Պատրաստի կրուասանները պետք է ծավալով մեծանան և ոսկեգույն երանգ ընդունեն:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կրուասաններ դասական

ալյուր ալյուր 250 gram

խմորիչ խմորիչ 15 gram

աղ աղ 0.5 teyi_gdal

շաքարավազ շաքարավազ 1 chashi_gdal

կարագ կարագ 100 gram

կաթ կաթ 3 chashi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 470դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 45 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info