Պատրաստեք կրեմով չինական թխվածքաբլիթներ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿՐԵՄՈՎ ՉԻՆԱԿԱՆ ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹՆԵՐ Չինական Թխվածքաբլիթ է:
ԿՐԵՄՈՎ ՉԻՆԱԿԱՆ ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹՆԵՐ Չինական Թխվածքաբլիթ է:
Ալյուրը մաղել: Խառնել շաքարավազի հետ: Ավելացնել կարագը, ձեռքերով տրորել այնքան, որ ստացվեն փշուրներ: Ավելացնել ջուր, խմոր հունցել: Սեղանին ալյուր ցանել, հինգ րոպե հունցել, մինչև փափուկ խմոր դառնա: Դնել տոպրակի մեջ, սառնարանի մեջ դնել: Կրեմի համար ձուն շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել կաթը, մշկընկույզը, նորից հարել: Խմորը բաժանել 15 մասի: Խմորները կլոր բացել, դնել կեքսի կաղապարների մեջ: Ամեն խմորի վրա լցնել կրեմ: Թխել 150 աստիճանում կես ժամ: Թխվածքաբլիթները շարել ցանցի վրա, թողնել հովանան: Վրան մշկընկույզ ցանել: Մատուցել սերուցքի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info