Պատրաստեք կաթնաշոռով թխվածք հետևյալ բաղադրատոմսով
Կաթնաշոռով թխվածք շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Կաթնաշոռով թխվածք շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Մարգարինը հալեցնել և 0,5 թ.գդ. սոդային խառնել: Առանձին թասի մեջ լցնել մաղած ալյուրը, քերիչով կամ մսաղացով անցկացրած կաթնաշոռը: Ստացվում են փշուրներ: Ավելացնել աղով հարած ձուն, սոդայով մարգարինը: Ստացվում է փափուկ, բայց ձեռքերին չկպչող խմոր: Դնել սառնարանը երկու ժամով: Հանել, բաժանել երեք մասի: Ամեն գունդը բացել 3-4 մմ հաստությամբ: Բաժանել 8 սեկտորների պիցցայի պես: Ամեն շերտիկին շաքարավազ ցանել, փաթաթել գլանակի նման լայն մասից դեպի նեղը: Շարել յուղած տապակի վրա, թխել 180-200 աստիճանում, մինչև թեթևակի կարմրի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info