Պատրաստեք կարկանդակ կաթնաշոռով հետևյալ բաղադրատոմսով
Կարկանդակ կաթնաշոռով շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Այսօր առաջարկում ենք պատրաստել շատ պարզ կարկանդակՙ որը կարող է պատրաստել նաև անփորձ մարդը:
Կարկանդակ կաթնաշոռով շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Այսօր առաջարկում ենք պատրաստել շատ պարզ կարկանդակՙ որը կարող է պատրաստել նաև անփորձ մարդը:
Թասի մեջ մաղել ալյուրը, սոդան, փխրեցուցիչը, վանիլինը ավելացնել ¾ բաժակ շաքարավազը, խառնել, ապա ավելացնել փափուկ կարագը, յուղոտ փշուր ստանալ: Կաթնաշոռն ու 0.5 բաժակ շաքարավազը խառնել, վրան ջարդել ձվերը, հարել: Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ փռել, լցնել խմորի կեսից քիչ ավելին հարթեցնել, լցնել կաթնաշոռով միջուկը, հարթեցնել, վրան տարածել մնացած փշուրները: Կարկանդակը եփել 180* նախապես տաքացրած ջեռոցում՝ 25-30 րոպե մինչև ոսկեգույն դառնա, սառեցնել, ապա հանել կաղապարից, կտրտել: