Պատրաստեք կաթնաշոռով ելակով նապոլեոն հետևյալ բաղադրատոմսով
Կաթնաշոռով ելակով նապոլեոն շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կաթնաշոռով ելակով նապոլեոն շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ալյուրը մաղել ամանի մեջ, մեջը փոս անել: Ավելացնել ձուն, հետո աստիճանաբար լցնել ջուրը: Հունցել խմոր, գունդ անել, թողնել 20 րոպե: Ջեռոցը տաքացնել 180°С: Տապակի մեջ յուղաթուղթ դնել: Խմորը բարակ բացել և 8х8 սմ քառակուսիներով կտրատել: Վրան քսել հալեցրած կարագ, որին 1 ճ.գդ. շաքարավազ է խառնված: Դնել տապակի վրա, մյուս կողմին ևս կարագ քսել: Թխել 12–14 րոպե, թողնել սառչի: Կաթնաշոռը խառնել կիտրոնի հյութի և կեղևի հետ: 3 ճաշի գդ. շաքարավազ ավելացնել: Սինու վրա 8 հատ խմորի շերտ դնել, ամեն մեկի վրա դնել 3 գդալ կաթնաշոռի խառնուրդ: Մեղր լցնել վրան, ելակներ շարել: 1–2 շերտ էլ այդպես շարել: Վրան ցանել շաքարի փոշի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info