Պատրաստեք գաթա հայկական հետևյալ բաղադրատոմսով
ԳԱԹԱ ՀԱՅԿԱԿԱՆ Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԳԱԹԱ ՀԱՅԿԱԿԱՆ Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ալյուրը մաղել սեղանի վրա: Մարգարինը կտրատել, դանակով խառնել ալյուրին, մի պտղունց աղ անել: Թթվասերին խառնել սոդան, լցնել ալյուրի վրա, ավելացնել նաև դեղնուցը, շարունակել դանակով խառնել: Խմորը բաժանել երեք մասի: Պատրաստել խորիզը: 100 գ փափկած կարագը, շաքարավազը, վանիլային շաքարավազը խառնել, ավելացնել այնքան ալյուր, որ ստացվի փխրուն զանգված: Ամեն գունդը բացել 3 մմ հաստությամբ, խորիզի 1/3 մասը տարածել ամբողջ խմորի վրա: Փաթաթել ռուլետի պես, կտրել շերտերի: Գաթաների վրա քսել հարած սպիտակուց: Թխել 170 աստիճանի ջեռոցում, մինչև կարմրի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info