MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ֆրանսիական բուլկիներ

Ապակե ամանի մեջ լցնել երկու գդալ տաք ջուր, խմորիչը և մի պտղունց շաքարավազ: Թողնել տաք տեղում: Ալյուրը մաղել, շաքարավազն ու աղը խառնել ալյուրին: Ալյուրի բլրակի գագաթին փոս անել, մեջը ջարդել ձվերը, հալած կարագը նույնպես դնել ալյուրի վրա: Զգուշորեն խառնել, վերջում ավելացնել թթխմորը: Հունցել խմորը, ծածկել բամբակե անձեռոցիկով և թողնել մեկ ժամ: Եվս մեկ անգամ խմորը հունցել, բաժանել տասը մասի (ստացվում է տասը բուլկի): Ամեն խմորագունդը կլոր գնդիկ դարձնել, դնել կեքսի ամանների մեջ, որոնք նախապես յուղված են, վրան ալյուր է ցանած: Մոտ 15 րոպե բուլկիները թողնել այդպես տաք տեղում: Բուլկիների վրա քսել բուսայուղ կամ հարած դեղնուց: Ջեռոցը տաքացնել 220 աստիճան: Բուլկիները թխել մոտ տասը րոպե: Մատուցել սուրճի, թեյի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ֆրանսիական բուլկիներ

ալյուր ալյուր 250 gram

խմորիչ խմորիչ 10 gram

ձու ձու 2 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 50 gram

կարագ կարագ 50 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 400դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 208 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info