MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ֆիննական դարչինով թխվածք

Խմորիչը 1 թ.գդ. շաքարավազի հետ խառնել մի քիչ գոլ կաթին, 5-10 րոպե թողնել տաք տեղում: Չոր բաղադրիչները խառնել, միացնել կարագին, ավելացնել հարած ձվի կեսը, մյուս կեսը թողնել խմորի վրա քսելու համար: Ավելացնել նաև կաթն ու խմորիչը: Խմոր հունցել, թողնել մեկ ժամ տաք տեղում: Պատրաստի խմորը մի քիչ հունցել, երկու մասի բաժանել: Բացել ուղղանկյունաձև, վրան սենյակային ջերմաստիճանի կարագ քսել, շաքարավազ և դարչին ցանել: Խմորը փաթաթել, գլանի ձև տալ: Կտրատել եռանկյունաձև: Շարել տապակի վրա լայն կողմը դեպի ներքև:Մեջտեղից մատով սեղմել, թողնել 20 րոպե տապակի վրա: Վրան քսել մնացած ձուն, թխել 220 աստիճանում մոտ 20-25 րոպե: Խմորի կտորները կարելի է պահել սառցախցիկում և թխել հարմար պահին:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ֆիննական դարչինով թխվածք

կաթ կաթ 250 ml

ալյուր ալյուր 500 gram

շաքարավազ շաքարավազ 0.5 teyi_bajak

կարագ կարագ 100 gram

խմորիչ խմորիչ 25 gram

ձու ձու 1 հատ

աղ աղ 0.5 teyi_gdal

հիլ հիլ 0.5 chashi_gdal

միջուկ

կարագ կարագ 50 gram

շաքարավազ շաքարավազ

դարչին դարչին

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1660դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 176 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info