Պատրաստեք ելակով թխվածքաբլիթներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Ելակով թխվածքաբլիթներ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Ելակով թխվածքաբլիթներ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Ջեռքով խառնել ալյուրը, 1 ձուն, շաքարավազը, վանիլային շաքարավազը, 0.5 կիտրոնի հյութը, կարագը: Խմոր հունցել, երկար գլանակ դարձնել այն: Կլոր-կլոր կտրատել, օղակները շարել թղթով ծածկած տապակի վրա, դնել 170 °С ջեռոցի մեջ 10 րոպեով: 1 ձվի սպիտակուցը հարել մի գդալ շաքարավազի հետ, խմորը ջեռոցից հանել, ամեն մեկի վրա մի քիչ սպիտակուց դնել, վրան շարել ելակի հատիկներ: Թխել տասը-տասնհինգ րոպե, մինչև բեզեի վրա ոսկեգույն կեղև առաջանա:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info