Պատրաստեք ելակով եվ սպիտակ շոկոլադով թխվածք հետևյալ բաղադրատոմսով
ԵԼԱԿՈՎ ԵՎ ՍՊԻՏԱԿ ՇՈԿՈԼԱԴՈՎ ԹԽՎԱԾՔ Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԵԼԱԿՈՎ ԵՎ ՍՊԻՏԱԿ ՇՈԿՈԼԱԴՈՎ ԹԽՎԱԾՔ Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ջեռոցը տաքացնել 175 աստիճան: Մեծ ամանի մեջ խառնել վարսակի փաթիլները, ալյուրը, շաքարավազը, փխրեցուցիչը, սոդան, աղը: Կարագը մանր կտրատել: Կարագի սառը կտորները լցնել մնացած միախառնված բաղադրիչների վրա: Մատներով կամ հարիչով խառնել այնքան, մինչև ստացվեն յուղոտ փշուրներ: 1 բաժակ առանձնացնել այն խառնուրդից: Մնացած մասը լցնել տապակի մեջ, հարթեցնել: Թխել 12-13 րոպե: Երբ պնդանա, հանել, հարկ չկա կարմրեցնելու: Ելակի մուրաբան մի քիչ տաքացնել, խառնել կիտրոնի կեղևին: Գոլ մուրաբան լցնել խմորի վրա: Վրայից շարել կտրատած ելակները: Ելակների վրա լցնել մնացած 1 բաժակ խմորը: Կրկին դնել ջեռոցի մեջ և թխել ևս 20-25 րոպե: Երբ խմորը բաց դարչնագույն երանգ ստանա, հանել: Թողնել մեկ ժամ սառչի: Սպիտակ շոկոլադը հալեցնել, լցնել խմորի վրա: Կտրատել և մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info