Պատրաստեք դասական շոռակարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
Դասական շոռակարկանդակ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Դասական շոռակարկանդակ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Ալյուրը, կաթը, փափկած կարագը, մեկ ձուն, աղը, 2 ճաշի գդալ շաքարավազը խառնել: Կստացվի ոչ պինդ խմոր: Խմորը դնել տաք տեղում: Կաթնաշոռը խառնել շաքարավազին, ձվին, վանիլային շաքարավազին, խառնել: Շաքարավազը կախված է կաթնաշոռի թթվությունից: Խմորը բաժանել համաչափ մասերի: Բաժակի օգնությամբ գնդերի վրա փոսեր անել: Փոսի մեջ լցնել կաթնաշոռի զանգվածը, վրան քսել հարած դեղնուց, 15 րոպե թխել 180-200 աստիճանում:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info