MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դասական շոռակարկանդակ

Ալյուրը, կաթը, փափկած կարագը, մեկ ձուն, աղը, 2 ճաշի գդալ շաքարավազը խառնել: Կստացվի ոչ պինդ խմոր: Խմորը դնել տաք տեղում: Կաթնաշոռը խառնել շաքարավազին, ձվին, վանիլային շաքարավազին, խառնել: Շաքարավազը կախված է կաթնաշոռի թթվությունից: Խմորը բաժանել համաչափ մասերի: Բաժակի օգնությամբ գնդերի վրա փոսեր անել: Փոսի մեջ լցնել կաթնաշոռի զանգվածը, վրան քսել հարած դեղնուց, 15 րոպե թխել 180-200 աստիճանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դասական շոռակարկանդակ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 500 gram

ալյուր ալյուր 350 gram

կաթ կաթ 0.5 teyi_bajak

ձու ձու 3 հատ

կարագ կարագ 100 gram

աղ աղ

խմորիչ խմորիչ 1 teyi_gdal

վանիլային շաքար վանիլային շաքար 0.5 teyi_gdal

շաքարավազ շաքարավազ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1790դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 354 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info