Պատրաստեք դարչինով թխվածք հետևյալ բաղադրատոմսով
ԴԱՐՉԻՆՈՎ ԹԽՎԱԾՔ Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԴԱՐՉԻՆՈՎ ԹԽՎԱԾՔ Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը: Հետո խառնել ալյուրը և աստիճանաբաև լցնել ջուրը: Խառնել, խմոր ստանալ: Խմորի կեսը լցնել տապակի մեջ, դարչին ցանել, հարթեցնել: Լցնել մնացած խմորը, հարթեցնել: Նուշը բովել, աղալ կամ շատ մանր կտրատել և խառնել մի գդալ շաքարավազի հետ: Կարելի է հավանգի մեջ ծեծել: Նուշը ցանել խմորի վրա: Տապակը դնել ջեռոցի ցանցի վրա, թխել 5-7 րոպե, թողնել սառչի: Տապակից հանել և թողնել լրիվ հովանա: Զարդարել դարչինով, կրեմով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info