Պատրաստեք բուլկի նախուտեստ հետևյալ բաղադրատոմսով
Բուլկի նախուտեստ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Բուլկի նախուտեստ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
6-7 պճեղ սխտոր մանր կտրատել: Թավայի մեջ լցնել 100 մլ բուսայուղ: Տաքացնել, տապակել սխտորը 50-60 րոպե: Խմորիչը բացել շաքարավազի հետ 50 մլ գոլ ջրում: Թողնել 10 րոպե, մինչև փրփուր առաջանա: Մաղած ալյուրի մեջ լցնել խմորիչը, 250 մլ գոլ հանքային ջուրը, խմոր հունցել: Ստացվում է բավականին պինդ խմոր: Ավելացնել աղ և 3 ճաշի գդալ սխտորի բուսայուղից: Խմորը հունցել, ափսեն յուղել, վրան դնել խմորը և 1 ժամ թողնել տաք տեղում: Մաղադանոսը մանր կտրատել, խառնել թավայի բուսայուղի, աղի, սև պղպեղի հետ: Խմորը բաժանել 16 մասի, երկար գլանակներ պատրաստել, հանգույց կապել, շարել յուղաթղթի վրա, թխել 15 րոպե 200 աստիճանում: Տաք բուլկիների վրա լցնել յուղային սոուսը, շարել ափսեի մեջ: Մնացած սոուսը մատուցել առանձին ափսեի մեջ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info