MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բիսկիթային խմորով ռուլետ հապալասե սուֆլեով

Ձուն հարել շաքարավազի ու վանիլային շաքարի հետ: Ավելացնել փխրեցուցիչ ու ալյուր, խառնել: Տապակը յուղել: Լցնել խմորը, հավասարեցնել: Խմորի հաստությունը պիտի 3մմ լինի: Դնել մինչ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը, 15-20 րոպե: Տաք բիսկվիթը ռուլետի նման փաթաթել թղթի հետ միասին , եթե թուղթ չկա կարելի է դնել սրբիչի վրա ու փաթաթել: Հովացնել: Պատրաստել սուֆլեն: Ժելատինի վրա 100մլ սառը ջուր լցնել: Հետո եռման աստիճանի հասցնել, բայց չեռացնել: Հովացնել: Սերուցքը հարել շաքարավազի հետ մինչ փրփրանման զանգված առաջանա: Ավելացնել ժելատինը, խառնել: Ավելացնել հապալասը, խառնել: Սուֆլեն դնել սառնարան, որ թանձրանա: Ռուլետը փաթաթել, վրան սուֆլե դնել, հավասարեցնել: Ռուլետը փաթաթել, առանց թղթի: Քսել մնացած սուֆլեն: Դնել սառնարան 3-4 ժամ, հետո կտրատել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բիսկիթային խմորով ռուլետ հապալասե սուֆլեով

ձու ձու 4 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 150 gram

վանիլային շաքար վանիլային շաքար

ալյուր ալյուր 150 gram

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 10 gram

COM_CCK_sufle

ժելատին ժելատին 10 gram

սերուցք սերուցք 250 ml

շաքարավազ շաքարավազ 100 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 970դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 385 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info