Պատրաստեք բալով շտրուդել հետևյալ բաղադրատոմսով
Բալով շտրուդել շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Բալով շտրուդել շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Պատրաստի շերտավոր խմորը թողնել սենյակային ջերմաստիճանում, մինչև հետ գա: Ընկույզը մանրացնել, բալերը լվանալ, կորիզները հանել: Սրբիչի վրա ալյուր ցանել, խմոը գրտնակով բացել: Հետո ձեռքով ձգել այնպես, որ խմորը չպատռվի: Բալերը շարել խմորի վրա, վրան պաքսիմատ ցանել, եզրերին տեղ թողնել: Բալի վրա մանրացրած ընկույզ լցնել, շաքարավազը խառնել վանիլին, լցնել բալի վրա: Խմորը փաթաթել, եզրերն ամրացնել: Դնել յուղած տապակի վրա: Խմորին քսել հարած դեղնուցը, շաքարավազ ցանել: Թխել 200 աստիճանի ջեռոցում 15 րոպե: Մատուցել տաք-տաք վիճակում պաղպաղակի գնդիկի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info