Պատրաստեք ընկույզով բիսկվիթ բեզեի հետ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ԲԻՍԿՎԻԹ ԲԵԶԵԻ ՀԵՏ Հայկական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ԲԻՍԿՎԻԹ ԲԵԶԵԻ ՀԵՏ Հայկական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձուն հարել, սպիտակեցնել, ավելացնել շաքարի փոշին կամ շաքարավազը, խառնել և դնել եռացող ջրի վրա: Երբ զանգվածը տաքանա, անջատել, հովացնել մինչև սենյակային ջերմաստիճան: Ընկույզը բովել, մանրացնել, խառնել ձվին, ավելացնել մաղած ալյուրը, խառնել: Խմորը լցնել յուղած տապակի մեջ, ոչ լիքը: Թխել 200 °C – ում 25–35 րոպե: Բեզեի սպիտակուցները լավ հարել, որ պնդանան, ավելացնել 1 բաժակ շաքարավազը և զգուշորեն խառնել: Ավելացնել վանիլը, օսլան, խառնել: Խմորը կիսել, բեզեն քսել պատրաստի խմորին, նորից խմոր դնել նորից քսել բեզե, կողքերին նույնպես, մի քանի րոպե դնել սառը տեղ: Կտրատել, մատուցել թեյի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info