Պատրաստեք խնձորով թեթև կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
Խնձորով թեթև կարկանդակ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Խնձորով թեթև կարկանդակ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Խնձորները լվանալ, մի քանի շերտի բաժանել, միջուկը հանել: Շարել տապակի մեջ, վրան ջուր լցնել և եփել ջեռոցի մեջ, ապա խյուս դարձնել: Ավելացնել շաքարավազը, եփել, մինչև թանձրանա: Ձվի սպիտակուցները հարել, խառնել տաք խյուսին և նորից խառնել: Թավան յուղել, խյուսը լցնել թավայի մեջ, հարթեցնել, թխել ջեռոցում 10-15 րոպե, մինչև կարմրի: Մատուցել տաք-տաք: Ընդ որում պետք է թխել այնպիսի ամանի մեջ, որ մատուցվի հենց դրանով, այլապես կարկանդակը ձևը կկորցնի: Մատուցելիս վրան շաքարի փոշի ցանել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info