Պատրաստեք վիեննական տորթ զահեր հետևյալ բաղադրատոմսով
Վիեննական տորթ զահեր շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Վիեննական տորթ զահեր շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Փափկած կարագը հարել 50 գ շաքարավազի հետ: Սպիտակուցները զգույշ առանձնացնել դեղնուցից: Սպիտակուցները դնել սառնարանի մեջ: Շոկոլադը մանրացնել և գոլորշու վրա հալել: Սառեցնել մինչև մարմնի ջերմաստիճան և լցնել հարած կարագի վրա: Ավելացնել վանիլային շաքարը, հարիչով խառնել, մինչև ստացվի միատարր զանգված: Խառնելը շարունակել, մեկ առ մեկ ավելացնել դեղնուցները: Նուշի վրա եռացած ջուր լցնել, թողնել 1 րոպե: Կճեպը հանել, բլենդերով մանրացնել: Ալյուրը ափսեի մեջ մաղել: Ալյուրի մեջ լցնել կակաոն և փխրեցուցրիչը, խառնել: Սառած սպիտակուցները հարել: Աստիճանաբար հարիչի արագությունը ավելացնել: Քիչ-քիչ ավելացնել 100 գ շաքարավազ և հարել, մինչև անշարժ զանգված ստացվի: Կեսը լցնել շոկոլադի զանգվածի վրա, ավելացնել ալյուր, որին կակաո էր խառնած: Վրան լցնել նուշը և խառնել ներքևից վերև շարժումներով: Ավելացնել մնացած սպիտակուցները: Խմորը լցնել յուղած կաղապարի մեջ: Թխել 170-200 աստիճանով 50-70 րոպե: Բիսկվիթը հանել, թողնել 8 ժամ: Ծիրանի ջեմը մի քիչ տաքացնել: Բիսկվիթը երկու կամ երեք մասի բաժանել, մի մասին ջեմ քսել: Վրայի շերտը դնել, վրան և կողքերը ջեմ քսել: Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա, մինչև ջրիկանա: Մեջը լցնել կաթը, լավ խառնել: Վերջում մի կտոր կարագ դնել: Խառնել այնքան, մինչև կարագը հալվի, ձուլվի: Շոկոլադը մի քիչ սառեցնել: Լցնել տորթի վրա, քսել կողքերին: Զարդարել շոկոլադով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info