Պատրաստեք տորթ «թռչնի կաթ» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Թռչնի Կաթ» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Տորթ «Թռչնի Կաթ» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Ժելատինի վրա 150 մլ եռացած սառեցրած ջուր լցնել և թողնել մի ժամ: Խմորի համար 4 ձուն հարել շաքարավազի հետ: Ավելացնել ալյուրը, լավ խառնել: Տապակը յուղել, թուղթ դնել տակը, խմորը լցնել: Թխել 180 աստիճանում 25-30 րոպե: Սուֆլեի համար 10 ձվի դեղնուցներն ու սպիտակուցներն առանձնացնել: Դեղնուցները հարել 150 գ շաքարավազի հետ: Ավելացնել կաթը, հարել: Ալյուրը լցնել, նորից խառնել: Զանգվածը դնել գոլորշու վրա, եփել մինչև թանձրանա, թողնել սառչի: Սառած զանգվածի մեջ ավելացնել փափկած կարագը և հարել: Ժելատինը տաքացնել, մինչև գնդիկները հալվեն, մի փոքր սառեցնել: Սպիտակուցը հարել մի պտղունց աղի հետ մինչև անշարժ փրփուր դառնա: Ավելացնել 150 գրամ շաքարավազ, հարել, ավելացնել ժելատինը, խառնել: Զանգվածը խառնել դեղնուցի զանգվածին, դնել սառնարանի մեջ, որ թանձրանա: Խմորը մեջտեղից կիսել: Ներքևի շերտի վրա քսել սուֆլեն, հարթեցնել: Վերևի շերտը դնել, տարթը դնել սառնարանի մեջ: Վրան լցնել հալած շոկոլադ: Զարդարել ըստ ճաշակի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info