MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ ՛՛սվետլանա՛՛

Սերուցքային կարագը հալեցնել: Սպիտակուցները առանձնացնել դեղնուցից: Դեղնուցները շաքարքվազով հարել, մինչ դառնա սպիտակավուն: Ավելացնել սերուցքային կարագ, ձխրեցուցիչ, ալյուր, այս ամենը լավ խառնել: Խմորը ստացվում է թանձր ինչպես թթվասերը: Տաքացնել ջեռոցը մինչև 220 աստիճան: Խմորը լցնել տապակի մեջ ու դնել ջեռոց, ջերմաստիճանն իջեցնել մինչև 180 աստիճան: Թխել 15-20 րոպե: Չանջատել ջեռոցը, հանել տապակը, շարել սառեցրած հատապտուղներ ու նորից 10 րոպեով դնել ջեռոց: Քանի դեռ տապակը ջեռոցում է, պատրաստում ենք սուֆլեն՝ սպիտակուցը հարել մինչ դառնա թանձր փրփուր: Հանել տապակը՝ չանջատելով ջեռոցը: Ջերմաստիճանն իջեցնել մինչև 120 աստիճան: Տորթի վրա սպիտակուց լցնել ու դնել ջեռոց 20 րոպեով, մինչև սպիտակուցը բարձրանա: Ջեռոցն անջատել, տորթը սառեցնել՝ չհանելով ջեռոցից:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ ՛՛սվետլանա՛՛

ձու ձու 3 հատ

կարագ կարագ 200 gram

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_bajak

սոդա սոդա 0.5 teyi_gdal

ալյուր ալյուր 1 teyi_bajak

ելակ ելակ 600 gram

շաքարի փոշի շաքարի փոշի

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1420դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 339 կկալ