Պատրաստեք տորթ ՛՛սվետլանա՛՛ հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ ՛՛Սվետլանա՛՛ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Տորթ ՛՛Սվետլանա՛՛ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սերուցքային կարագը հալեցնել: Սպիտակուցները առանձնացնել դեղնուցից: Դեղնուցները շաքարքվազով հարել, մինչ դառնա սպիտակավուն: Ավելացնել սերուցքային կարագ, ձխրեցուցիչ, ալյուր, այս ամենը լավ խառնել: Խմորը ստացվում է թանձր ինչպես թթվասերը: Տաքացնել ջեռոցը մինչև 220 աստիճան: Խմորը լցնել տապակի մեջ ու դնել ջեռոց, ջերմաստիճանն իջեցնել մինչև 180 աստիճան: Թխել 15-20 րոպե: Չանջատել ջեռոցը, հանել տապակը, շարել սառեցրած հատապտուղներ ու նորից 10 րոպեով դնել ջեռոց: Քանի դեռ տապակը ջեռոցում է, պատրաստում ենք սուֆլեն՝ սպիտակուցը հարել մինչ դառնա թանձր փրփուր: Հանել տապակը՝ չանջատելով ջեռոցը: Ջերմաստիճանն իջեցնել մինչև 120 աստիճան: Տորթի վրա սպիտակուց լցնել ու դնել ջեռոց 20 րոպեով, մինչև սպիտակուցը բարձրանա: Ջեռոցն անջատել, տորթը սառեցնել՝ չհանելով ջեռոցից:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info