Պատրաստեք տորթ «սուրճի սիմֆոնիա» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Սուրճի Սիմֆոնիա» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Տորթ «Սուրճի Սիմֆոնիա» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սուրճը տաք ջրում լուծել, շոկոլադը քերիչով մանրացնել: Ալյուրը, շաքարավազը, փխրեցուցիչը, աղը խառնել: Խառնուրդի բլրակի վրա փոս անել, լցնել բուսայուղը, վանիլը, սուրճը, դեղնուցները: Խառնել, ավելացնել քերած շոկոլադն ու նորից խառնել: Կիտրոնի աղի հետ հարել սպիտակուցները մինչև անշարժանան, խառնել խմորին: Զգույշ խառնել, որ սպիտակուցը «չնստի»: Տապակի մեջ յուղաթուղթ դնել, լցնել խմորը: Թխել 180 աստիճանում 60 – 70 րոպե: Սառչելուց հետո այնպես կտրել, որ երեք շերտ ստացվի: Կրեմի համար կաթնաշոռը խառնել շաքարի փոշուն, թթվասերին, հարել: Սերուցքը առանձին հարել: Կաթնաշոռն ու սերուցքը խառնել: Կրեմը քսել խմորի շերտերի, դնել իրար վրա, կեղքերը նույնպես պատել կրեմով: Զարդարել կակաոյով և շոկոլադով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info