Պատրաստեք տորթ ազնվամորու սուֆլեով հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ ազնվամորու սուֆլեով շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Տորթ ազնվամորու սուֆլեով շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Բիսկվիթի համար ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուր, լավ խառնել: Կազապարը յուղել կամ հատուկ թուղթ դնել: Լցնել խմորը, դնել մինչ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը, թխել 30-35 րոպե: Ստուգել պատրաստ է թե ոչ չոփիկի օգնությամբ: Պատրաստում ենք ազնվամորու սուֆլեն: Ժելատինի վրա 150մլ սառը եռացրած ջուր լցնել, թողնել 1 ժամ: Ժելատինը հասցնել եռման աստիճանի, բայց չեռացնել, հետո հովացնել: Ազնվամորին բլենդերով մանրացնել կամ պատառաքաղով տրորել, որպեսզի խյուս ստացվի: Սերուցքը շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել ազնվամորի, խառնել: Ժելատին լցնել, խառնել: Սուֆլեն դնել սառնարան, որպեսզի այն մի քիչ թանձրանա, ու հնարավոր լինի այն դնել թխվածքի վրա: Պատրաստի բիսկվիթը 2 հորիզոնական մասերի բաժանել: Ներքևի մասը թողնել կաղապարի մեջ: Ազնվամորու սուֆլեն դնել շերտի վրա, դնել երկրորդ շերտը: 3-4 ժամով դնել սառնարան: Պատրաստում ենք շոկոլադե սուֆլեն: Ժելատինի վրա 100մլ ջուր լցնել ու 1 ժամ թողնել: Ժելատինը հասցնել եռման աստիճանի, բայց չեռացնել, հետո հովացնել: Շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնել: Սերուցքը շաքարավազի հետ հարել, շոկոլադ ավելացնել ու խառնել: Լցնել ժելատին, լավ խառնել: Տորթի վրա շոկոլադե սուֆլե դնել, 2-3 ժամ թողնել սառնարանում:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info