Պատրաստեք տորթ` լիմոնի ու հապալասու սիրավեպով հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ` լիմոնի ու հապալասու սիրավեպով շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Տորթ` լիմոնի ու հապալասու սիրավեպով շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Լիմոնի վրա եռացրած ջուր լցնել ու 30 րոպե թողնել: Կարագը շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել ձու, խառնել: Ավելացնել թթվասեր, լավ խառնել: Լցնել փխրեցուցիչ ու ալյուր, խմոր հունցել: Տապակը յուղել, լցնել խմորի 1/3-ը: Որպեսզի խմորը ձեռքերից չկպչի, ձեռքերը սառը ջրով թրջել: Դնել մինչ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը, թխել 15-20 րոպե: 3 հատ շերտ թխել: Լիմոնը կտրատել, հանել կորիզները, լցնել բլենդերի մեջ, մանրացնել, եթե բլենդեր չկա, կարելի է մսաղացով աղալ: Հապալասը խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել մանրացված լիմոն: Օշարակի համար շաքարավազի վրա ջուր լցնել, եռացնել, մինչ շաքարավազը հալչի: Լցնել լիմոնի հյութի կեսը: Սերուցքը շաքարավազի հետ հարել: Պատրասըի բիսկվիթի վրա լցնել օշարակ: Շարել հապալասի ու լիմոնի կեսը: Սերուցք քսել, ծածկել երկրորդ շերտով, լցնել մնացած օշարակը, հապալաս դնել ու սերուցք լցնել: Դնել 3 շերտը: Ընդհանուր տորթը պատել սերուցքով: Զարդարել ըստ ճաշակի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info