Պատրաստեք տորթ «քնքուշ» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Քնքուշ» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Տորթ «Քնքուշ» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը: Ալյուրն ու թխրեցուցիչը խառնել, ստանալ խմոր: Թխել 180 աստիճանում մինչև պատրաստ լինի: Միջուկի համար խառնել թթվասերը և խտացրած կաթը, հարել, ավելացնել ժելատին: Զանգվածը դնել թխված խմորի վրա: Վրան ելակներ շարել, սուզել զանգվածի մեջ: Դնել սառնարանի մեջ: Զարդարել սերուցքով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info