Պատրաստեք տորթ «փխրուն տնակ» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Փխրուն Տնակ» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Տորթ «Փխրուն Տնակ» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել մեղրը, օղին, սոդան, կարագը: Դնել եռացող ջրի գոլորշու վրա: Խառնել, երբ խմորը բարձրանա, ավելացնել 1 բաժակ ալյուր և արագ խառնել: Երբ նորից բարձրանա, հունցել խմորը` այնքան ալյուր ավելացնելով, որ ստացվի հարթ, էլաստիկ խմոր: Այն չպիտի ձեռքերի կպչի: Առաջին կրեմի սերուցքը հարել, մինչև պնդանա, աստիճանաբար խառնել եփած խտացրած կաթը: Երկրորդ կրեմի համար թթվասերը հարել շաքարավազի հետ, մինչև այն հալվի: Խմորը բաժանել 15 մասի: Ամեն մասը բացել 25х5 սմ մեծությամբ: Երկարությամբ շարել բալերը և եզրերը վրա բերել, փակել: Թխել 180С տաք ջեռոցում: Շարել նախ 5 գլանակ, կրեմ քսել, հետո դնել չորս խմոր, հետո երեք, երկու, մեկ: Վրան ցանել կոկոսի փաթիլներ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info