Պատրաստեք տորթ «փշրված ապակի» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Փշրված ապակի» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Տորթ «Փշրված ապակի» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սառը ջրի մեջ մոտ քառասուն րոպե թրջել ժելեն, վերցնել կանաչ, կարմիր, դեղին ժելեներ և պատրաստել, ինչպես գրված է տուփի վրա: Սակայն ջուրը լցնել հարկ եղածից երկու անգամ քիչ, որ չոր ժելե ստացվի: Թողնել սառչի տափակ ափսեի մեջ, որ հետո հնարավոր լինի քառակուսի կտրատել: Շաքարավազն ու յուղոտ թթվասերը մինչև փրփրելը հարել: Ժելատինը բացել գոլորշու վրա: Երբ մի քիչ սառչի, ավելացնել թթվասերը, խառնելը չդադարեցնել: Երկու տուփ կրեկերները բացել, լցնել մի կաթսայի մեջ: Վրան լցնել բազմագույն ժելեի խորանարդիկները: Զգույշ խառնել, վրան լցնել ժելեով թթվասերը: Ստացված զանգվածը լցնել ամանի մեջ և սառեցնել ողջ գիշեր: Եթե ամանը ձևավոր կամ շատ խորը լինի, ավելի գեղեցիկ կստացվի: Այս տորթը հարմար է մանկական խնջույքների համար, քանի որ շատ ուրախ տեսք ունի: Երբ տորթը սառչի, ամանը մի քանի վայրկյան դնել տաք ջրի մեջ և շուռ տալ մատուցվող ափսեի վրա:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info