Պատրաստեք տորթ «պրահա» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Պրահա» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Տորթ «Պրահա» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խտացրած կաթը եփել: Ձուն հարել շաքարավազի հետ: 0,5 տուփ խտացրած կաթը խառնել կակաոյի հետ, ավելացնել շաքարով ձուն, ալյուրը, խառնել: Սոդան քացախով բացել, լցնել խմորի վրա: Լցնել նաև ընկույզն ու խառնել: Տապակի վրա յուղաթուղթ դնել, կարագ քսել, դնել խմորը: Թխել մեկ ժամ 200 աստիճանի ջեռոցում: Պատրաստել կրեմը: Փափկած կարագը խառնել կակաոյին և խտացրած կաթին, հարել: Խմորը երկու հավասար մասի բաժանել, առատորեն կրեմ քսել: Վրան կարելի է ընկույզ ցանել: Տորթի վրա լցնել հալեցրած շոկոլադ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info