Պատրաստեք տորթ նապոլեոն հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ նապոլեոն շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Տորթ նապոլեոն շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սառը ջրի մեջ քացախ լցնել, խառնել: Ձուն հարել: Լցնել քացախով ջուր, աղ, խառնել: Սառը կարագը մեծ քերիչով քերել կամ խորանարդիկների բաժանել: Ալյուր լցնել առանձնացվող մակերևույթի վրա, կարագ ավելացնել, կարագն ու ալյուրը դանակով մանրացնել: Ստացված զանգվածի մեր փոսիկ անել, լցնել ձուն ու քացախը: Խմոր հունցել: Խմորը 10-12 մասի բաժանել, գնդիկներ սարքել: Փակել սննդային թաղանթով, դնել սառնարան մոտ 1 ժամ: Հետո յուրաքանչյուր գնդիկը գրտնակել: 24-26սմ պարագծով շրջանակ կտրել, այն պատառաքաղով ծակծկել: Թուղթը տապակի վրա դնել, դնել ջեռոցը մինչ 180 աստիճան տաքացած: Թխել 7-10 րոպե: Պատրաստել կրեմը. կաթը եռացնել: Դեղնուցը շաքարավազի ու վանիլային շաքարի հետ հարել: Ալյուր ավելացնել ու խառնել: Զանգվածը միջին կրակի վրա դնել, եփել ՝ անընդհատ խառնելով, մինչ թանձրանա: Թխված ու հովացած շերտը դնել կաղապարի մեջ, քսել մնացած կրեմը, երկրորդ շերտը դնել, նորից կրեմ քսել: Այսպես հավաքել ամբողջ տորթը, կողքերին ու վրային էլ կրեմ քսել: Ավելցուկ մասերը մանրացնել բլենդերով: Շաղ տալ տորթի կողքերին ու վերին մասին: Դնել սառնարան 6-8 ժամով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info