MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «մրջնաբույն»

Կարագը փափկացնել, շաքարավազի հետ հարել: Ավելացնել թթվասերն ու մի քիչ աղ անել: Խառնել ալյուրը և խմոր հունցել: Խմորը մսաղացով աղալ կամ մի ժամ դնել սառնարանի մեջ, հետո քերիչով անցկացնել և թխել: Խտացրած կաթից և 100 գրամ կարագից պատրաստել կրեմը: Նախ կարագը հարել, ապա գդալ-գդալ ավելացնել կաթը: Թխած փշուրներին խառնել մանրացրած ընկույզ: Բլրակի տեսք տալ փշուրներին և վրան լցնել կրեմը: Կարելի է այդ անել շերտ առ շերտ` ձեռքերով սեղմելով խմորը: Կարելի է «Մրջնաբույնի» վրա գլազուր լցնել: 50 գ կարագը, 4 ճաշի գդալ շաքարավազը, 2 ճաշի գդալ կաթը, 4 թեյի գդալ կակաոն եփել մինչև փրփուր առաջանա: Վերցնել, լցնել տորթի վրա: Տորթը դնել սառնարանի մեջ: Կա նաև պատրաստման այլ եղանակ. խտացրած կաթը եփել 2-2,5 ժամ, կարագը փափկացնել, խառնել կաթին, ավելացնել 2-3 ճաշի գդալ մեղր և լավ խառնել, քանի դեռ զանգվածը տաք է: Մեջը լցնել խմորի փշուրները և լավ խառնել մատներով: Սեղմել, մրջնաբնի տեսք տալ և գիշերը թողնել սառնարանի մեջ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «մրջնաբույն»

կարագ կարագ 250 gram

շաքարավազ շաքարավազ 0.5 teyi_bajak

աղ աղ

ալյուր ալյուր 4 teyi_bajak

կրեմ

խտացրած կաթ խտացրած կաթ 400 gram

կարագ կարագ 100 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1810դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 215 կկալ

Press Esc to close

Автор и администратор сайта 1001recepti.info