Պատրաստեք տորթ «մրգի բլուր» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Մրգի բլուր» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Տորթ «Մրգի բլուր» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սպիտակուցները դեղնուցներից զատել, հարել: Ավելացնել դեղնուցները, շաքարավազը: Ապա լցնել ալյուրը, կակաոն: Տապակի տակ յուղաթուղթ դնել, լցնել խմորը: Թխել կես ժամ տաք ջեռոցում: Ժելատինը թրջել արքայախնձորի հյութի մեջ: Տաքացնել գոլորշու վրա: Թթվասերը յոգուրտի հետ խառնել: Ավելացնել մի ճաշի գդալ շաքարավազ և հովացած դոնդողը: Կրեմը պատրաստ է: Դեղձերը (պահածոյացված) մանր կտրատել: Խմորը կիսել: Մի կեսը մանրացնել և խառնել դեղձերին: Վերցնել խորը աման, տակը շարել արքայախնձորի օղակները, վրան լցնել մի քիչ կրեմ: Լցնել մի փոքր դեղձով խմոր: Վրան ծածկել կրեմով: Վրան դնել խմորի երկրորդ շերտը, որի վրա նախապես լցված էր արքայախնձորի հյութ: Տորթը դնել սառնարանի մեջ: Զարդարել մրգով և հատապտուղներով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info