Պատրաստեք տորթ «լուսին» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Լուսին» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Տորթ «Լուսին» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Դեղնուցները սպիտակուցներից առանձնացնել: Փափկած կարագը հարել, դեղնուցը քիչ-քիչ լցնել վրան: Ալյուրը խառնել փխրեցնող նյութին, կակաոյին և օսլային, աստիճանաբար լցնել կարագի վրա: Ավելացնել կոնյակը, խառնել: Սպիտակուցները հարել, լցնել խմոի մեջ: Տապակը յուղել և 3-4 ճաշի գդալ խմոր լցնել մեջը: Դնել 220 աստիճանի ջեռոցի մեջ 10-12 րոպե: Հերթով այդպես թխել 6-8 շերտ: Թողնել շերտերը սառչեն: Պատրաստել կրեմը. Փափկած կարագը հարել կիտրոնի կեղևի, կաթնաշոռի, շաքարի փոշու հետ: Աստիճանաբար խառնել ելակի խյուսը կամ ջեմը: Եթե ջեմը քաղցր է, պակասեցնել շաքարի փոշու չափը: Ամեն շերտի վրա քսել կրեմ և շարել իրար վրա:Վերևի շերտը զարդարել քերած շոկոլադով: Զարդարել կրեմով կամ հարած սերուցքով: Մի քանի ժամ թողնել սառնարանում:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info