MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «լուսին»

Դեղնուցները սպիտակուցներից առանձնացնել: Փափկած կարագը հարել, դեղնուցը քիչ-քիչ լցնել վրան: Ալյուրը խառնել փխրեցնող նյութին, կակաոյին և օսլային, աստիճանաբար լցնել կարագի վրա: Ավելացնել կոնյակը, խառնել: Սպիտակուցները հարել, լցնել խմոի մեջ: Տապակը յուղել և 3-4 ճաշի գդալ խմոր լցնել մեջը: Դնել 220 աստիճանի ջեռոցի մեջ 10-12 րոպե: Հերթով այդպես թխել 6-8 շերտ: Թողնել շերտերը սառչեն: Պատրաստել կրեմը. Փափկած կարագը հարել կիտրոնի կեղևի, կաթնաշոռի, շաքարի փոշու հետ: Աստիճանաբար խառնել ելակի խյուսը կամ ջեմը: Եթե ջեմը քաղցր է, պակասեցնել շաքարի փոշու չափը: Ամեն շերտի վրա քսել կրեմ և շարել իրար վրա:Վերևի շերտը զարդարել քերած շոկոլադով: Զարդարել կրեմով կամ հարած սերուցքով: Մի քանի ժամ թողնել սառնարանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «լուսին»

կարագ կարագ 250 gram

շաքարավազ շաքարավազ 250 gram

ձու ձու 6 հատ

ալյուր ալյուր 150 gram

օսլա օսլա 100 gram

կակաո կակաո 20 gram

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 1.5 teyi_gdal

նարինջ նարինջ 1 հատ

ռոմ  ռոմ 1 chashi_gdal

կրեմ

կարագ կարագ 200 gram

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 200 gram

շաքարի փոշի շաքարի փոշի 150 gram

ջեմ ջեմ 3 chashi_gdal

կիտրոն կիտրոն

շոկոլադ շոկոլադ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3810դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 689 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info