Պատրաստեք տորթ «կոմսուհի» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Կոմսուհի» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Տորթ «Կոմսուհի» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի և օսլայի հետ: Կարագը հարել, աստիճանաբար ավելացնել ձվերը, շաքարավազը, ալյուրի խառնուրդը: Տապակը յուղել, պաքսիմատ ցանել վրան, խմորը լցնել, հարթեցնել: Թխել 200° С-ում մոտ մեկ ժամ: Հանել, սառեցնել, բաժանել վեց մասի: Օշարակի համար շաքարավազը խառնել ջրին ու կոնյակին: Լցնել 5 խմորների վրա: Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա, քսել խմորի շերտերին: Խմորները դնել մեկը մյուսի վրա: Վրան ու կողքերին լցնել մնացած շոկոլադը: Թողնել հովանա:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info