Պատրաստեք ելակով տորթ սերուցքային կրեմով ու ժելեով հետևյալ բաղադրատոմսով
Ելակով տորթ սերուցքային կրեմով ու ժելեով շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Ելակով տորթ սերուցքային կրեմով ու ժելեով շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուր, խառնել: Տապակը յուղել, լցնել խմորը: Դնել մինչ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը, թխել 10-15 րոպե, հովացնել: Պատրաստել կրեմը. ֆիլադելֆիան խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել սերուցքը, խառնել: Ձուն ավելացնել, խառնել: Վանիլի սերմերը հանել, այն լցնել պանրային զանգվածին: Բիսկվիթին կրեմ քսել: Դնել ջեռոցը 25-30 րոպե, հովացնել: Մնացած կրեմի վրա ելակ դնել: Ժելեն պատրաստել ըստ փաթեթի վրա նշվածի: Մնացած ժելեն ելակի վրա լցնել: Լավ կլինի սկզբից մի քիչ ժելե լցնել, դնել սառնարան, հետո նորից հանել ու լցնել: 6-8 ժամով դնել սառնարան :
Автор и администратор сайта 1001recepti.info