Պատրաստեք տորթ «կարա-կում» հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏՈՐԹ «ԿԱՐԱ-ԿՈՒՄ» շատ համեղ Տորթեր է:
ՏՈՐԹ «ԿԱՐԱ-ԿՈՒՄ» շատ համեղ Տորթեր է:
Խառնել բոլոր մթերքները, բացի ալյուրից, դնել գոլորշու վրա: Խառնել անընդհատ, տաքացնել: Երբ զանգվածն ավելանա, վերցնել կրակից, թողնել մի քիչ հովանա, լցնել այնքան ալյուր, որ ձիգ խմոր ստացվի: Բաժանել գնդերի, կլոր բացել և թխել երկու-երեք րոպե, մինչև կարմրի: Տապակի վրա ալյուր ցանել մինչև խմորը դնելը: Թթվասերով կրեմ պատրաստել (200 գ թթվասեր և մեկ բաժակ շաքարավազը հարել, ավելացնել վանիլին): Զարդարել քերած շոկոլադով, ընկույզով, դարչինի և շաքարի փոշու խառնուրդով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info