Պատրաստեք տորթ «համբույր» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Համբույր» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Տորթ «Համբույր» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Նախապես սառեցված սպիտակուցները հարել շաքարավազի հետ, մինչև անշարժ զանգվածի ստացվելը: Եթե լավ չստացվի, ավելացնել 0,5 թեյի գդալ կիտրոնաթթու: Ընկույզը բովել, սառեցնել, մանրացնել և խառնել բեզեին: Տապակի տակ յուղաթուղթ դնել, կարագ քսել, խմորը լցնել և թխել մոտ 1,5 ժամ: Մյուս շերտերի համար կարագը տրորել շաքարավազի հետ, ավելացնել դեղնուցները, հարել, ավելացնել քացախով սոդան, վերջում նաև մաղած ալյուրը: Բաժանել երկու մասի: Թխել նույն չափի տապակի մեջ, ինչպես մեջտեղի շերտը: Սառը տապակի վրա դնել յուղաթուղթը, ջուր ցողել, լցնել խմորը` եզրերին 0,5-1 սմ տեղ թողնելով: Դնել ջեռոցի մեջ, արագ է թխվում: Կրեմ. խառնել կարագը, խտացրած կաթը, վանիլը: Կրեմը քսել շերտերին: Թողնել 2 ժամից ոչ պակաս:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info