Պատրաստեք տորթ «գիշեր» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Գիշեր» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Տորթ «Գիշեր» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Մուրաբայի մեջ սև հաղարջի սոդա լցնել, խառնել 15 րոպե: Առանձին խառնել կաթը, ձուն, շաքարավազն ու ալյուրը: Լավ խառնել, աղ ցանել, միացնել հաղարջին: Ստացվում է ոչ պինդ խմոր: Թխել 3 շերտ տաք ջեռոցի մեջ: Թթվասերը կես բաժակ շաքարավազի հետ հարել, քսել շերտերի վրա: Վերևի շերտին քսել ոչ թե կրեմ, այլ գլազուր: Գլազուրի բաղադրիչները խառնել, եռացնել 30 վայրկյան: Լցնել տորթի վրա: Մատուցել սուրճի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info