MyKitchen.am

What to cook with these ingredients

Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «էսկիմո»

Դեղնուցները սպիտակուցներից առանձնացնել, հարել շաքարավազի հետ, ասպիտակելուց հետո ավելացնել 10 ճաշի գդալ սառը ջուր, փխրեցուցիչին խառնած ալյուր, մանրացված ընկույզ, խմոր ստանալ: Ձվի սպիտակուցները հարել, միացնել խմորին գդալ-գդալ: Յուղած տապակի մեջ յուղաթուղթ դնել, լցնել խմորը, 40 րոպե թխել 200 աստիճանում: Կիսել երկու շերտի: Կրեմի կաթը խառնել ալյուրի, շաքարավազի, ձվերի հետ, եփել մարմանդ կրակով մինչև թանձրանալը: Կրեմը սառեցնել, ավելացնել հարած կարագը: Լավ հարել, որ ստացվի համասեռ զանգված: Խմորին կրեմ քսել, դնել իրար վրա, կողքերին ևս կրեմ քսել: Գլազուրի համար խառնել կակաոն, շաքարավազը, թթվասերը, տաքացնել, մինչև շաքարը հալվի: Ավելացնել կարագը, խառնել: Տաք գլազուրը լցնել տորթի վրա, դնել սառնարան:



Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «էսկիմո»

շաքարավազ շաքարավազ 0.5 թեյի բաժակ

ալյուր ալյուր 1 թեյի բաժակ

ընկույզ ընկույզ 150 գրամ

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 0.5 թեյի գդալ

կրեմ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

ալյուր ալյուր 1 ճաշի գդալ

գլազուր

կակաո կակաո 30 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 4 ճաշի գդալ

Բաղադրատոմսի ընդհանուր արժեքը կազմում է 2655դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 694 կկալ

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր